HISWA 2018

HISWA 2018: 50.000m2 watersportplezier!
Van woensdag 7 t/m zondag 11 maart vindt de HISWA plaats in RAI Amsterdam; het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), onderdelen of accessoires, kennis wil maken met funsports of als startende watersporter informatie wil inwinnen. De HISWA is voor iedere (aankomende) watersportliefhebber de perfecte voorbereiding op het nieuwe seizoen!

Funsports Xperience

De Funsports Xperience is het grootste indoor funsports event van Nederland, gericht op de watersporten windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, stand up paddling, wakeboarden en skimboarden en de aanverwante landsporten longboarden, BMX en beach sports. Er zijn spectaculaire activiteiten voor de bezoeker, zoals de pool met een indoor wakeboardbaan, windsurfen en stand up paddling, maar ook een BMX-track, kitesurf- en waterskisimulator, slacklines, trampolines en meer!

Deze gratis te gebruiken kant-en-klare pagina (half dagblad en/of heel tabloid) geeft uw lezers alle achtergrond informatie over de HISWA, zowel voor de beginnende watersporter als de doorgewinterde zeezeiler!
Campagnes  >  HISWA 2018